18.12.2023.

14:10

Foto: profimedia

Magazin

Pokazala verenički prsten! Zasijao dijamant na ruci čuvene pevačice - "Ne mogu da verujem da se udajem za ljubav svog života" (FOTO)

Kako su nedavno otkrili, uskoro će zazvoniti svadbena zvona za Demi Lovato i Džordana Lutesa.

Par koji je u javnost izašao sa svojom romansom u avgustu 2022. verio se u subotu u Los Anđelesu.

Lutes, 32-godišnja tekstopisac koga je Lovato upoznala u januaru 2022. kada su zajedno napisali njenu pesmu "Substance", postavio je čuveno pitanje, sa vereničkim prstenom u obliku kruške, sa dijamantima, koji je kreirao njujorški luksuzni brend nakita "Material Good".

Nakon prosidbe, oni su otišli u jedan restoran u Los Anđelesu, da proslave sa svojim porodicama.

- Juče sam pitao svoju najbolju prijateljicu da se uda za mene i rekla je "da". Ne mogu da zamislim svoj život bez tebe i hvala Bogu, sada nikad i neću morati. Osećam se sada kao najsrećniji živi čovek. Toliko sam zaljubljen u tebe - napisao je Džordan uz zajedničku fotografiju, koju su on i Demi podelili na svojim društvenim mrežama.

- Bez teksta sam. Sinoć je bila najbolja noć mog života. Ne mogu da verujem da ću se udati za ljubav svog života. Ljubavi moja, preuzbuđena sam što se udajem za tebe, svaki dan proveden s tobom je bio ispunjenje sna i ne mogu da dočekam da te volim i negujem zauvek. Za ostatak našeg života. Volim te bejbi - napisala je Demi, a takođe i pokazala pomenuti dijamant.

Kako vam se dopada njen verenički prsten?

Tagovi:
Demi Lovato veridba verenicki prsten dijamantski prsten Jordan Lutes