07.01.2024.

16:10

Foto: Freepik.com

Magazin

Dečko joj postavio uslov da bi se verili! Tražio joj je da uradi ovu stvar - svi savetuju da beži od njega (VIDEO)

Devojka po imenu Sidni Purl objavljuje najrazličitije savete za lepotu i šminkanje na svom TikTok-u. Međutim, nedavno je iznenadila svoje pratioce kada je otkrila šta joj je tražio dečko da uradi, kako bi je verio.

- Verenik me je naterao na plastičnu operaciju pre nego što smo se verili. Ja imam 27 godina, a on 37, lekar je i dobro zarađuje. Inače, novac redovno daje i u humanitarne svrhe i pomaže siromašnima, a i njegovi roditelji su neverovatni. Stvarno se dobro slažemo i puno se smejemo zajedno i uživamo u međusobnom društvu. Neću se pretvarati da i novac koji zarađuje nije privlačan. Ne bih rekla da sam materijalista, ali moja porodica se stvarno mučila tokom mog odrastanja i ja bih samo želela finansijsku stabilnost za svoju decu - rekla je.

Svi njeni pratiocio su ostali u šoku, prvo misleći da se šali sa njima, ali to nije bio slučaj.

Nakon što je pristala, on je operaciju i platio i par se verio, ali ona nije zadovoljna situacijom.

- Nikada mi ne daje komplimente, nikad me ne dodiruje, niti mi pokazuje ikakvu ljubav. On naporno radi po cele dane i ne želim da mu se žalim, ali ne osećam da me voli i često me, kad ima loš dan, odgurne od sebe - požalila se.

Usledio je niz komentara:

- Beži što pre!

- Mislila sam da se šališ, ali vidim da si ozbiljna.

- Zaslužuješ bolje, a to što pričate nije normalno, niko nikoga ne bi trebalo tako da tretira.

- Meni ovo zvuči kao početak zlostavljanja.

- To nije normalno. Nemojte se udati za njega za njega samo zato što vam pruža finansijsku sigurnost. Lepše je živeti malo nesigurno, ali u ljubavi.