29.01.2024.

23:20

Foto: Shutterstock

Magazin

Ljudi sa ovom krvnom grupom su dokazano najbolji ljubavnici!

Dobar ljubavnik se može otkriti i pre provere u krevetu, i to na osnovu krvne grupe, tvrde turski naučnici. Prema njihovom velikom istraživanju tokom kog su pratili intiman život parova u kojima su muškarci bili različitih krvnih grupa, seksualna moć upravo zavisi od krvne grupe.

Muškarci s krvnim grupama A, B i AB imaju četiri puta više šanse da 'zakažu u krevetu', odnosno da pate od erektilne disfunkcije u nekom periodu svog života, dok oni sa "nultom" retko kada ostavljaju partnerku razočaranu.

Informer

Muškarci s krvnim grupama A, B i AB imaju četiri puta više šanse da 'zakažu u krevetu'

- Rezultati ankete su pokazali da je kod 42 odsto ispitanika sa A, B i AB grupom bilo problema sa postizanjem potencije, a tek 15 odsto kod onih s grupom "0". Još istražujemo na koji način krvna grupa utiče na polnu moć, ali možda postoje koreni u tome što je dokazano da je reč o najstarijoj krvnoj grupi na svetu - naveli su naučnici za magazin "Priroda i društvo (Nature and society)".

Stres i dosada

Osim što nemaju problema sa potencijom, za muškarce s "0" grupom kažu i da su izdržljivi, po prirodi optimistični, odgovorni i savesni, dok su im najslabije tačke stres i dosada. To ih ubija u pojam i ponekad podstakne destruktivno ponašanje.

Adrenalin je ono zbog čega se osećaju živima - što su više aktivni, to su puniji pozitivne energije.