Autor: Informer.rs

10.02.2024.

23:20

Foto: Shutterstock

Magazin

TikTok se usijao od komentara! Konačno razjašnjeno zašto patimo za osobom koja ne želi da bude sa nama (VIDEO)

Stručnjak za veze Sabrina Zohar (33), otkrila je zašto ne možete da prebolite nekoga ko nije zainteresovan za vas. Ona tvrdi da bi to moglo biti zbog vašeg detinjstva.

Sabina često deli savete onima koji traže ljubav, kao i onima koji su već u vezi, s na TikToku ima 422.000 pratilaca, piše Daily Mail.

U videu koji je pregledan više od 500 hiljada puta, Sabina je objasnila da stavljanje nekoga na pijedestal može otežati proces preboljevanja te osobe.

Svoj video je naslovila:

"Želite li da znate zašto želite nekoga ko ne želi da bude u vezi s vama?"

Informer

 

Ključ je u detinjstvu

Sabina tvrdi da ste verovatno skloni da tražite nedoslednog partnera ako ste odrasli u okruženju u kom su vas roditelji učili da ljubav mora da se zasluži.

- A sada, kao odrasla osoba, govorite sebi: Pa čekaj, ja moram da zaslužim ljubav, moram da radim za nju. Ne može da bude tako lako. Ako neko ne želi da mi da ljubav, šta nije u redu sa mnom? Sada moram da zaslužim svoju ljubav, sada to moram da dokažem. Razlog za to je taj što mozak i nervni sistem nisu dizajnirani da vam pomognu u rastu, oni su dizajnirani da vas zaštite - rekla je Sabina.

Informer

Ona je upozorila je da stalno idete za istim ljudima dok ne osetite da ste vredni.

Sabrina je još dodala da na svoju simpatiju morate gledati kao na normalnu osobu.

- Morate da shvatite da to nije najneverovatnija osoba koju ste ikada upoznali. Ona je samo pokrenula nešto u vašem mozgu iz detinjstva. Prestanite da idealizujete tu osobu - rekla je Sabina na kraju videa.

Ljudi su ostavili mnogo komentara ispod videa. Pohvalili su Sabinu zbog njenih saveta.

Jedna je osoba napisala: "Vilica mi je pala na pod kada sam ovo pogledala. Pa, vreme je za terapiju." Netko drugi je dodao: „Činjenice. Ovo je nešto što je trebalo da čujem" "Tako istinito" - tvrdila je jedna osoba.