27.02.2024.

11:40

Foto: Profimedia

Magazin

Pribio je uz zid, pa počeo strasno da obrađuje - Ben Aflek i Dženifer Lopez uhvaćeni u vreloj akciji nasred ulice (FOTO)

Oni su fotografisani u Kaliforniji kako se ljube, a slike su privukle veliku pažnju javnosti.  Scena je zabeležena prekjuče, usred bela dana i jedna je od najslobodnijih ovog poznatog para, za sada.

Mnogi komentarišu kako je divno videti da ljubav cveta, dok ih neki osuđuju da su takve stvari rezervisane za sobu i čeiti zida: "Nađite sobu!"

Dženifer Lopez i Ben Aflek iznenadili su mnoge odlukom 2022. da obnove staru ljubav, a onda i da je krunišu brakom, dva puta - u Las Vegasu pa u Džordžiji. Posle venčanja i tokom medenog meseca u Italiji desili su se novi neočekivani obrti jer večito smrknut glumac i reditelj nije se uklapao sa očekivanjima fanova koji su se nadali da će ga videti u daleko drugačijem raspoloženju.

Informer

 

Situaciju su dodatno zakomplikovale njihove svađe u javnosti, između ostalog i sitne razmirice na crvenom tepihu. Dženifer Lopez je nedavno prokomentarisala to, sa akcentom na (ne)raspoloženju svog muža, tvrdeći da je sa njihovom vezom sve u najboljem redu.

Pevačica je ranije neprijatne momente "peglala" izlivima nežnosti na društvenim mrežama. Novim poljupcima nije prethodila javna svađa, ali je poznati par i te kako svestan da su stalno pod lupom.