15.04.2024.

08:50

Foto: Shutterstock

Magazin

U ovim godinama muškarci su vrhunski ljubavnici! Već sledećeg leta počinju da brinu o...

Muškarci su najbolji u seksu sa 29 godina, a već narednog leta počinju da brinu o pivskom stomaku. Istraživači su otišli korak dalje i otkrili još neke zanimljivosti o jačem polu.

Sudbonosno „da“ najčešće izgovore u 32, a godinu dana kasnije dobiju prvo dete. Prvi posao nalaze u proseku u 21. godini, tokom života menjaju radno mesto šest puta, na bolovanju provode 125 dana i bar jednom dožive romansu na poslu.

Sa 23 godine najčešće polože vozački ispit (48 odsto njih iz prvog pokušaja), u 29. najviše uživaju u seksu, a godinu dana kasnije već imaju problem sa pivskim stomakom.

Sve manje kose

Sa 35 godina muškarci ozbiljno brinu o svom izgledu, a najviše ih muči ćelavost koja je nasledna kod oko 40 odsto pripadnika jačeg pola. Na početku pete decenije misle da više nisu privlačni ženama i tada se bore sa krizom srednjih godina, prenosi Dejli meil.

Informer

Na početku pete decenije misle da više nisu privlačni ženama

Lepši pol smatra da su muškarci sazreli tek sa 43 godine, kada se suočavaju i sa prvim razvodom, a u 49. najčešće varaju. Sa 50 godina muškarci doživljavaju poslovni vrhunac i najviše zarađuju.