Autor: Informer.rs

21.05.2024.

11:30

Foto: Shutterstock

Magazin

Saznao mračnu tajnu i na dan svadbe je ostavio! Snimak mlade u venčanici koja doživljava nervni slom obišao svet (VIDEO)

Često se dešava da svadbe ne ispadnu onako kako smo ih zamišljali, ali retko ko doživljava da se otkažu baš na dan ceremonije.

San gotovo svake žene je da se venča i osnuje porodicu sa muškarcem koga voli. Još od detinjstva, zamišlja venčanicu koja će krasiti taj poseban dan. U mislima su sve sitnice pa niko ne očekuje da će biti ostavljen na sam dan venčanja.

Očekuj neočekivano 

Jedan video na TikToku koji je privukao mnogo pažnje govori upravo o tome - situacija gde mladoženja ostavlja svoju buduću suprugu na dan venčanja, prenosi "Dailystar".

Otkrio je da je njegova izabranica pre svadbe srela svog bivšeg dečka i odlučio je da ta žena nije prava za njega.

Snimci prikazuju kako odbija da posluša svoju uznemirenu verenicu i ostavlja je usred ulice pred svim prolaznicima. 

Kasnije se saznalo da je njeno viđanje sa bivšim bilo više od običnog susreta i da je prevarila samo noć pred venčanje.

Najgora stvar, kako su mnogi istakli, jeste što je prijateljica mlade obavestila mladoženju o tome, što je izazvalo dramu.

Snimci pokazuju mladu u venčanici kako plače i moli mladoženju za oprost, pada na kolena na ulici, valja se i udara ljude bidermajerom.

Kada je cela priča podeljena na TikToku, mnogi korisnici društvenih mreža su izrazili saosećanje prema mladoženji i razočaranje postupkom mlade. Ipak, bili su srećni što je saznao na vreme.