29.05.2024.

13:20

Foto: Shutterstock

Magazin

Snaja preživljava pakao zbog svekrve! Haos je nastao čim je kročila u kuću, a zbog ovog joj je muž okrenuo leđa

Jedna žena je u anonimnoj ispovesti objasnila da je imala savršen brak sve dok njena svekrva nije došla u posetu i od tada kreću svađe sa mužem.

Na početku ispovesti je rekla da je srećno udata za muškarca koji je 10 godina stariji od nje. Žive u lepoj kući sa bazenom i đakuzijem u kom voli da uživa nakon napornog dana. Dane provodi tako što pliva, provodi neko vreme u đakuziju, sunča se u bikiniju i hoda po kući u mini topu i kratkim pantalonama. Ali nedavno im je u posetu došla svekrva, koja je počela da komentariše svoju snaju kao previše razgolićenu, pa sad i njen muž traži da se ne šeta u kupaćem kad je njegova mama kod tu i da se presvuče za ručak ili večeru. To je unelo potpunu pometnju u njihov brak

Informer

 

- Moja svekrva je došla nedavno kod nas na mesec dana. Starija je generacija, ponekad malo konzervativna i ponekad pasivno-agresivna. Tako moj suprug sada zahteva da se ne pokazujem u bikiniju dok je ona kod nas i da se presvlačim pre zajedničkog obroka. To me iritira, jer ne mislim da moj autfit bilo koga može da uvrediti. Ne želim nikog da uvredim, ali to je moja kuća i želim da budem slobodna i opuštam se onako kako mi odgovara - objasnila je anonimna žena. 

Piše i da je suprugu odgovorila kako je njegova mama gost u kući i da ne želi da menja svoje ponašanje, ali je uznemirena je zbog zahteva  koje joj on nameće i smatra ih licemernim. 

- Inače nastojim da se prilagodim svekrvi, pa pripremam meso, iako sam ja vegetarijanka. Takođe sam preselila svoju kancelariju da bi ona mogla da bude u toj prostoriji i da joj bude prijatno - napisala je, zapitavši se još jednom greši kada su u pitanju njene navike opuštanja i slobode u svom domu - prenosi Bright Side