31.05.2024.

23:20

Foto: Shutterstock

Magazin

3 jasna znaka da vam je seksualni život u krizi! Ne ignorišite ih, ovo može da vas uništi

Znaci lošeg seksualnog života:

1. Glumite vrhunac

Gotovo svaka žena je barem jednom u životu odglumila orgazam. Studije pokazuju da se to dešava u retkim situacijama kako bi obradovale svog partnera, što je sasvim normalno u određenim okolnostima i odnosima. Ali postoji još jedan razlog za ovaj orgazam.

Neke žene ne uspevaju da dožive orgazam jer se seksualni odnos brzo završi. Ako je ovo vaš razlog, to je prvi i najveći znak da vas seks sa partnerom ne zadovoljava.

Informer

 

2. Gubi se strast i volja za seksom

Seks je proces koji se sastoji od nekoliko faza. Prvo, sve počinje predigrom da se podstaknu strasti kod oba partnera. Ali, ovaj deo odnosa je jako važan i ako ne ide pravilno, to može da bude okidač da izgubite želju za seksom. U želji da zadovoljite drugu stranu, ponekad muškarci i žene prave mnogo napora u predigri. Ako vam ne odgovara predigra, morate je izvesti na pravi put. Potrebno je da razgovarate sa partnerom i otvoreno kažete šta želite.

Informer

 

3. U krevetu mislite o drugim stvarima

Iako živimo u brzom svetu gde je teško naći vremena za opuštanje i uživanje u zagrljaju partnera, to ne znači da morate da nosite svoje svakodnevne zadatke i probleme u krevet. Naime, dokazano je da kvalitetan seks i orgazam opuštaju duh i telo, pa ako to ne možete postići, onda nema sumnje da je vreme za velike promene. Objasnite svom partneru ili partnerki šta vas muči i pokušajte da zajedno dođete do rešenja problema. U suprotnom, nećete u potpunosti uživati u vašem seksualnom životu. Pokušajte da promenite neke stvari kako bi ponovo probudili uspavane strasti, piše Lepotaizdravlje.