22.06.2024.

23:20

Foto: Shuterstock

Magazin

Žene najviše mrze ove seks poze! Sa njima nikada neće doživeti orgazam, a muškarci ih forsiraju

Evo koje poze su u pitanju:

Stojeći

Ova poza funkcioniše samo za parove iste visine, prilično je neprijatna za sve ostale i zato je ženama baš i ne dopada. U ovoj pozi se teško opuštaju i žene u ovim pozama moraju da se drže za nešto da bi održale ravnotežu i teško im je da dožive orgazam i zato je ova poza na listi nepoželjnih za većinu žena.

Pod tušem

Ovakvu seksi scenu obično viđamo u filmovima, ali ova poza je zapravo skoro identična prethodnoj i ženama se ne sviđa toliko. Na TV i bioskopskim ekranima ova poza može izgledati privlačno, ali u stvarnosti nije toliko zabavna jer je pod tušem klizavo i lako se možete povrediti u ovom seksualnom položaju koji zahteva posebne veštine i preciznost.

Informer

 

Obrnuta kaubojka

Žene najčešće doživljavaju orgazam kada su na vrhu dok muškarac leži na leđima. I dok je muškarcima poza "obrnute kaubojke" veoma primamljiva, žene je izbegavaju jer u ovoj pozi nemaju dovoljno stimulacije klitorisa i teško dostižu orgazam.

Misionarska poza 

Najčešća poza u seksu, koji je većini žena već dosadila, kažu da nemaju dovoljno stimulacije klitorisa u ovom položaju.

Informer

 

Seks na podu

Poput seksa pod tušem, ovo često viđamo u filmovima, i iako se čini da parovi na ekranu uživaju u tome, žene kažu da im je ovaj položaj izuzetno neprijatan i da im se zato ne sviđa, posebno kada nalaze se na leđima na tvrdim podlogama.

Seks na stepenicama

Još jedno mesto gde žene ne žele da imaju seks zbog neprijatnosti i visokog rizika od povreda.