Autor: Informer.rs

17.06.2024.

23:20

Foto: Shuterstock

Magazin

Ovim trikovima produžite vrhunac u krevetu! Zaboravite na preranu završnicu - Pokažite se i pucajte od strasti!

Nije tako retko da se intimni odnos sa partnerom završi baš kada najviše uživamo. Upravljanje odlaganjem vrhunca može biti izazov, ali postoje različite metode koje vam mogu pomoći da produžite intimni odnos i postignete bolju kontrolu nad svojim vrhuncem.

Evo koraka koje možete preduzeti:

Razvijanje kontrole

Vežbe kao što su Kegelove vežbe mogu pomoći da ojačate mišiće karlice i postignete bolju kontrolu tokom intimnog odnosa. Redovno vežbanje ovih mišića može vam omogućiti da produžite intimni trenutak.

Svest o telu

Postanite svesni svojih reakcija i znakova koji ukazuju na približavanje vrhuncu. Ovo će vam omogućiti da prepoznate trenutak kada treba da usporite ili prestanete sa stimulacijom kako biste produžili intimni odnos.

Informer

 

Posebna tehnika

Tehnika "stiskanja i opuštanja" uključuje prestanak stimulacije kada osetite da se vrhunac približava. Partnerka može da vam pomogne primenom pritiska na bazu penisa kako bi odložila vrhunac.

Samozadovoljavanje

Ukoliko prethodi intimnom odnosu, samozadovoljavanje može da smanji osetljivost penisa i produži vreme do vrhunca tokom intimnog odnosa.

Promena pozicija

Isprobajte različite poze i tehnike koje će vam omogućiti bolju kontrolu nad ritmom i stimulacijom.

Komunikacija

Otvorena komunikacija sa partnerkom o vašim potrebama i željama igra ključnu ulogu. Partnerka može da vam pruži podršku i razumevanje tokom ovog procesa.

Ukoliko se suočavate sa ozbiljnim problemima u vezi sa preuranjenim postizanjem vrhunca, razmislite o konsultaciji sa terapeutom ili lekarom. Oni mogu da vam pruže dodatne stručne savete.