Autor: Informer.rs

24.06.2024.

23:20

Foto: Shutterstock

Magazin

4 najosetljivije erogene zone vašeg muškarca! Videćete šta je sirova strast - Dodaknite ga već večeras!

Kada vodite ljubav sa vašim muškarcem, veoma je važno da se ne koncentrišete samo na penis kao na jedinu mušku erogenu zonu. 

Potrudite se da detaljno upoznate telo vašeg muškarca, tačnije delove čijim dodirivanjem takođe prouzrokujete uzbuđenost. 

Istražite sledeće tačke i potpuno ga zaludite u krevetu: 

 F-tačka

U ovom slučaju prečica za frenulum - tanku kožnu opnu koja spaja kožu i glavić. To je osetljiva tačka i njeno dodirivanje (najbolje oralnim seksom) izludeće partnera. 


 P-tačka

Ova tačka je zvana perineum, a područje je između penisa i anusa. Nežni dodiri te tačke dovešće muškarca do vrhunca strasti. 

Informer

 


Palac

Na prvu lotpu možda zvuči čudno, ali ako mu nežno ljubiš prste, pa staviš palac u usta i usput ga gledaš direktno u oči... Shvatićete šta je prava erupcija strasti jer nema šanse da ostane ravnodušan. 

Informer

 


K-tačka

je skraćenica za kost na samom dnu leđa. Da, i dodirivanje ovog dela tela takođe može pružiti zadovoljstvo, jer se tamo, ispod kože, nalazi splet nerava povezanih sa genitalijama. Istraživanja su pokazala da električna stimulacija ove kosti može čak dovesti muškarca do orgazma. Ako je to tako, zašto mu ne biste priuštili masa