Autor: Informer.rs

02.07.2024.

23:20

Foto: Shutterstock

Magazin

Zatresite tuš kabinu ovim pozama! Nećete znati šta vas je snašlo - Prštaće vatromet od strasti!

Ako već dugo uživate u vezi ili braku, možda je vreme za istraživanje novih poza i lokacija za intimne trenutke. Seks pod tušem može biti vrlo privlačan, ali pre nego što se upustite, korisno je znati na šta treba obratiti pažnju, koje su prednosti i koje poze su najbolje.

Postoje poze koje su udobne u krevetu, ali možda nisu praktične pod tušem.

Preporučene poze uključuju:

"Pseća" poza - partnerka stoji ili je na kolenima, dok je partner pozadi, što je sigurno i praktično.

"Balet" - partneri stoje licem u lice, s muškarcem naslonjenim na zid, dok je partnerka ispred s podignutom nogom do njegovog kuka.

Informer

"Vadičep" - ako imate klupicu pod tušem, partnerka može sesti na nju i naginjati se prema napred, dok je partner penetrira otpozadi.

"Licem u lice" - priljubite se jedno uz drugo i uživajte u senzualnom trenutku bez penetracije, istražujući se rukama dok topla voda kaplje po vama.

Seks pod tušem ima i mnogo pozitivnih učinaka, a jedan od njih je smanjivanje napetosti u telu. Topla voda opušta, otklanja stres i pomaže partnerima da budu senzualniji.

Osim toga, ovakav seks je odličan za parove koji imaju decu i teško pronalaze prostor i vreme za sebe. Unećete raznolikost i kreativnost u seksualni život. Za kraj, ova metoda je najčišća. Možete se odmah istuširati, a i odlično je ako praktikujete seks s mesečnicom.