09.07.2024.

23:20

Foto: Shutterstock

Magazin

"Lotos" poza dovodi do ludila u trenu! Doživećete eksploziju strasti, žene će je posebno obožavati

Ako želite dublju povezanost i intimu sa partnerom, onda je "lotos" poza idealna za vas. Možda vam se čini da od te poze ne možete da dobijete previše, ali varate se. Ona je itekako strastvena i pruža neverovatno iskustvo za oba partnera.

Seksolog Sadi Alison otkrila je kako ova poza dovede seks do ludila. Pogotovo za žene.

- Poseduje neku vrstu pokreta na koji mnoge žene seksualno reaguju, a to je sporo ljuljanje koje stimuliše klitoris - kaže Alison.

Kako izgleda položaj lotosa?

Da bi zauzeo ovaj položaj, muškarac treba da sedi prekrštenih nogu, a žena će se popeti na vrh. Sedenje licem u lice u ovom položaju podići će ovaj intimni potez na viši nivo.

Ovaj položaj pruža vam sporije kretnje za maksimalno uživanje i dublje prodiranje.

Informer

 

Istraživanja pokazuju da najmanje 36% žena treba stimulaciju klitorisa za postizanje vrhunca, zbog čega je položaj lotosa savršen da vas odvede do kraja.

Postoji više varijacija ovog intimnog seksualnog položaja:

Ogrnuti lotos

Umesto da samo sedi na vrhu, u ovom položaju će žena na vrhu postaviti svoja kolena na partnerovo rame, puštajući stopala da se spuštaju niz leđa partnera.

Ovo je izvrsna varijanta za analnu penetraciju jer anus postaje lakše dosegnuti.

Stolica lotos

Ovde jedan partner sedi na stolici i/ili prekrstiti noge ili ih samo drži u uobičajenom sedećem položaju. Drugi partner sedi u krilu, okrenut prema njima, sa nogama koje vise prema tlu.

Informer

 

Korišćenje stolice može da vam pomogne da se slobodnije krećete, a možete da se držite za naslon kako biste izdržali deo svoje težine.

Obrnuti lotos

Obrnuti lotos je standardni lotos, ali obrnut - tako da niste licem u lice. Ovo može biti izvrstan položaj za žene sa većim grudima jer neće smetati, a vaš partner bi uživao dok ih drži. Takođe je dobar izbor za analni seks jer nudi lak pristup anusu, piše TheSun.