10.07.2024.

23:20

Foto: Shutterstock

Magazin

3 tačke koje žene dovode do usijanja! Dodirnite joj ova mesta na telu, odmah će doživeti vrhunac

Koliko god da želite da što pre uzburkate strasti, imajte na umu da se žene razlikuju od muškaraca kada je u pitanju predigra i "zagrevanje". 

Men's Health otkriva tri tačke na ženskom telu koje treba nežno dodirnuti tokom predigre, za koju stručnjaci kažu da bi trebalo da traje najmanje pet do 10 minuta.

Informer

 

Vrat

Nežno dodirnite vrat žene ako želite da je uzbudite. To je jedno od tri stimulativne oblasti ženskog tela na koje ona retko ne reaguje sa odobravanjem. Ekspertkinja za seks Debi Herbenik kaže da će nežni poljupci u vrat žene biti odličan prvi korak da se ona uzbudi.

Butine

Unutrašnja strana butina je posebno stimulativna za ženu ako je dodirujete nežno i polako. Pustite da se ohladi, pa ponovite postupak. Ovo takođe može biti dobar uvod u oralni seks.

Informer

 

Grudi

Ne zaustavljajte se samo na bradavicama. One nisu jedini osetljivi deo ženskih grudi. Zagrlite ih celim dlanovima i dajte im nekoliko poljubaca, savet je stručnjaka. Osim što će dodir pomenutih delova ženskog tela uzbuditi ženu, to će obezbediti i da žena lakše i ranije doživi orgazam, navodi se.