Autor: Informer.rs

18.07.2024.

16:30

Foto: profimedia

Magazin

Zbog fatalne crnke Bred Pit je konačno počeo redovno da se tušira! Ines de Ramon je napravila novog čoveka od njega i svi su joj zahvalni (FOTO)

Bred Pit je bio poznat po tome što se nije redovno tuširao i prao kosu. Retko je koristio sapun, a odbijao je da koristi dezodorans ili kolonjsku vodu.

- On se stvarno promenio zbog Ines - rekao je neimenovani izvor.

Informer

Bred Pit i Ines de Ramon

- Ranije bi često prošao dan ili dva bez kupanja, što je zapanjujuće s obzirom da je tako veliki seks simbol, ali sa Ines, to je druga priča - rekao je još izvor.

Navodno, glumac sada sve više pazi na svoju garderobu, prepušta Ines da mu odabere kolonjsku vodu, a počeo je i da redovno čisti zube koncem.

- Oni vole da izađu i da zajedno uživaju u spa centru, na masažama i na tretmanima lica. On takođe sada koristi hidratantne kreme i kreme za kožu. Bred je baš poradio na ličnoj higijeni i nezi i to na olakšanje svih - rekao je još izvor.

Informer

Inače, Bredov bivši cimer u Los Anđelesu 1987. godine i zvezda serije "Beverly Hills 90210", Džejson Prisli, priznao je nedavno da se legendarni Bred ponekad ne bi danima tuširao. 

Džejson se jednom prilikom prisetio igre koju je igrao sa svojim cimerima kako bi video ko može da izdrži najduže bez tuširanja.

- Bred je pobeđivao, uvek. Mislim da više ne radi to, ali tada je mogao dugo da izdrži bez tuširanja - rekao je Džejson.

U međuvremenu, objavljeno je da Bred razmišlja o osnivanju porodice s Ines.

Navodno je spreman za novi početak sa Ines i čak se poverio prijateljima da veruje da bi ona bila divna majka.

Pitov prijatelj rekao da je za Breda poražavajuće što je imao loš odnos sa svojom decom, ali da Ines smatra pravim izvorom utehe, što ih je naposletku i zbližilo, prenosi Daily Mail.