04.08.2024.

21:00

Foto: Foto: Printscreen/Instagram

Magazin

Tvrdi da je ljubav za siromašne i ružne! Influenserka šokirala kontroverznim savetima kako upecati bogatog muža (VIDEO)

Izi Anaja je influenserka i bogata domaćica koja se na društvenim mrežama hvali luksuzom koji joj obezbeđuje njen muž. 

Ljubav je za siromašne i ružne 

Ona je majka dvojice sinova i glava porodice, dok suprug radi daleko od kuće, a nedavno je počela da ga zove popularnim američkim nadimkom "sugar daddy". On je njen jedini izvor prihoda i savetuje svim ženama u dvadesetim da se ostave posla i nađu muškarca koji će plaćati kiriju umesto njih.

- Jednom sam volela čoveka koji me naučio da je ljubav za siromašne i ružne - napisala je u svojoj objavi na Instagramu pa dodala:

- Mi lepe devojke imamo prilike. Iskoristimo ih! Možete da volite bilo koga na 14.000 metara u privatnom avionu - završila je time Izi svoju objavu.

Morate da budete stvorene za ovakav život

Njen suprug navodno joj je osigurao privatni avion, kuću u Njujorku, seoske kuće i kuće za odmor širom SAD-a i bezbroj dizajnerskih torbica, ali je ipak upozorila da vas ovakav život može da vam donese samoću ako niste stvoreni za njega.

- Budite spremne da same odgajate svoju decu, jer vaš muž ne dolazi kući u pet sati odmah nakon posla. Morate biti nezavisne i vrlo kompetentne da biste napredovale u ovom stilu života - objasnila je ona.

Njen pogled na život je zainteresovao mnoge, a dokazuju to i verni pratioci na društvenim mrežama.

Izi Anaja na TikToku ima preko 115.000 pratilaca, a na Instagramu skoro 30.000.