Autor: Informer.rs

14.08.2024.

23:20

Foto: Shutterstock

Magazin

Najbolja poza za seks pod vodom! Zabavite se sa partnerom u moru kao nikad do sad - Prštaće sve!

Seks pod vodom može biti uzbudljivo i senzualno iskustvo, ali zahteva određene prilagodbe kako bi se osiguralo zadovoljstvo oba partnera. Odabir odgovarajuće poze je ključan, ne samo zbog udobnosti već i zbog sigurnosti.

Poza "stojeći zagrljaj"

Jedna od najpreporučljivijih poza za seks pod vodom je "stojeći zagrljaj". Ova poza omogućava parovima blizak kontakt i stabilnost, što je posebno važno kada se nalazite u vodi, gde gravitacija igra drugačiju ulogu. U ovoj pozi, partner stoji sa blago savijenim kolenima, dok partnerka obavija noge oko njegovog struka. Ovaj položaj omogućava lakšu penetraciju i istovremeno održava ravnotežu, čime se smanjuje rizik od klizanja ili povreda.

Informer

Osim što pruža intimnost, "stojeći zagrljaj" omogućava partnerima da se oslanjaju jedno na drugo, koristeći snagu vode za podršku. To smanjuje napetost i pritisak na zglobove, omogućavajući duže i udobnije trajanje odnosa. Takođe, zbog prirodne potporne sile vode, parovi mogu eksperimentisati sa različitim uglovima i tempom, što može dodatno obogatiti iskustvo.

Važno je imati na umu da, iako seks pod vodom može biti uzbudljiv, voda može smanjiti prirodnu vlažnost tela, pa je korisno koristiti lubrikant na bazi silikona. Takođe, izbegavajte seks u previše hladnoj vodi, jer to može izazvati grčeve ili nelagodu.

Na kraju, seks pod vodom zahteva pažnju na sigurnost, ali uz pravilnu pripremu i odabir poze poput "stojećeg zagrljaja", može postati nezaboravno iskustvo koje će obogatiti vašu vezu.