Autor: Informer.rs

22.08.2024.

09:00

Foto: Profimedia

Magazin

Evo ko je bogatiji, Dženifer Lopez ili Ben Aflek! Došao je kraj ljubavi, popularni par nema predbračni ugovor!

Mediji i paparaci mesecima prate Dženifer Lopez i Bena Afleka, a mnogi su primetili da u njihovom odnosu ne cvetaju ruže.

Nažalost, ispostavilo se da su te sumnje tačne. Američki portal TMZ objavio je dokumenta koja otkrivaju da je slavna diva Dženifer Lopez podnela zahtev za razvod braka bez advokata i to na dan njihove druge godišnjice, 20. avgusta.

Informer

 

Takođe, saznalo se da su se Lopez i Aflek razišli još 26. aprila. Nakon vesti o razvodu, mnogi su se zapitali kako će podeliti imovinu stečenu u braku, s obzirom na to da, prema dostupnim informacijama, nemaju predbračni ugovor.

Njihovi poslovni menadžeri trenutno rade na tome da sve protekne bez komplikacija, a javnost zanima i ko je od njih dvoje finansijski moćniji.

Informer

 

Prema podacima sa sajta Celebrity Net Worth, Džej Lo je tokom svoje tri decenije duge karijere prikupila bogatstvo u vrednosti od oko 400 miliona dolara.

Karijeru je započela kao plesačica, debitujući na televiziji kao "Fly Girl" u humorističkoj seriji "In Living Color" 1991. godine. Kasnije je stekla slavu glavnim ulogama u filmovima poput "Selena", "Anakonda" i "Out of Sight". Osim glume, Dženifer Lopez je i uspešna pevačica, poznata po brojnim hitovima sa albuma poput "J.Lo", "This Is Me... Then" i "Rebirth".