Autor: Informer.rs

17.09.2024.

23:20

Foto: Shutterstock

Magazin

Vrhunac je zagarantovan sa ovom pozom! Slična je misionarskoj ali duplo bolja - Probajte!

Ako vam je ponekad teško da dostignete vrhunac, poza "Kupidova strela" može vam pomoći, jer vi sami kontrolišete ritam i intenzitet tokom akcije pod čaršavima.

Istraživanje različitih poza u seksu odličan je način da osvežite strasti. Ukoliko ste ljubitelji misionarske poze ili pozicije "kaubojke", možda je vreme da isprobate ovaj novi korak.

Informer

 

Sa ovom pozom siguran je vrhunac

"Kupidova strela" kombinuje ove dve tehnike. Partner leži na leđima, dok je partnerka na vrhu, a on može slobodno koristiti ruke za dodatnu stimulaciju.

Partnerka se penje na vrh, ali uz mali preokret - umesto da sede direktno, noge stavlja između partnerovih i oslanja se na laktove.

Ova promena dinamike je uzbudljiva, ali ono što će vam se posebno dopasti je osećaj čvrste i intenzivne povezanosti. To je idealna poza za žene koje se bore sa postizanjem orgazma - piše Cosmopolitan, a prenosi "Daily Star". 

Kontrolišući tempo i intenzitet, partnerka može prilagoditi igru sopstvenim željama, a dodatno podstaći partnera da rukama stimuliše klitoris. Alternativno, možete koristiti vibrator za dodatnu stimulaciju.