Autor: Informer.rs

25.09.2024.

15:00

Foto: profimedia

Magazin

Nezasita u krevetu iako ima 68 godina! Majka najpoznatije starlete uhvaćena u akciji

Glava porodice Kardašijan i jedna od najpoznatijih menadžerki u svetu šoubiznisa, Kris Džener (68), nedavno je otkrila da se bori sa tumorom, ali to je nije sprečilo da ostane ključna figura u životima svojih slavnih ćerki, čije karijere je praktično sama izgradila.

Informer

 

Kris je oduvek bila prikazivana kao posvećena majka, ali nije zapostavljala ni svoj emotivni život, posebno kada je njen bivši suprug, Brus Džener, promenio pol. Njena otvorenost prema intimnim temama, uključujući priče o preljubama i njenom strastvenom odnosu prema partnerima, izazivala je podeljene reakcije u javnosti. Mnogi su je nazivali nevernicom i nimfomankom, ali Kris se na te kritike nije obazirala.

Informer

 

Nedavno je tokom gostovanja u emisiji kod Elen Dedženeris otkrila detalje o svom privatnom životu, pričajući o svojoj nezasitoj strasti prema tadašnjem partneru Koriju. Ona je ispričala i neobičnu anegdotu o tome kako je njena ćerka Kloi, uz pomoć prijateljice, pratila Korija misleći da je u vezi sa drugom ženom. Kada su stigle do hotela, zatekle su Kris, prerušenoj u crvenokosu, jer je ona sa Korijem uživala u igrama prerušavanja.

Ova ispovest, kao i mnoge druge pre nje, ostavila je publiku bez reči, ali Kris Džener, uprkos osudama, ostaje dosledna svojoj autentičnosti i kontroli nad svojim životom i porodicom.