Autor: Informer.rs

07.10.2024.

18:00

Foto: profimedia

Magazin

Novi skandal trese Holivud! Devojka Al Paćina uhvaćena ispred hotela sa njegovim kolegom (FOTO)

Sinoć je devojka poznatog glumca Al Paćina, koji je u aprilu proslavio 84. rođendan, zabeležena je u društvu čuvenog komičara Bila Mara (68) dok su napuštali luksuzni hotel u Zapadnom Holivudu.

Njihovi osmesi pred paparacima izazvali su pravu medijsku buru, dok su oboje odbili da komentarišu ove kontroverzne fotografije.

Nur je poznata po vezama s muškarcima koji su znatno stariji od nje!

Informer

 

Ono što je zanimljivo jeste da je iste te večeri Nura Alfala  (30) viđena sa Al Paćinom u restoranu, a nekoliko sati kasnije je uhvaćena ispred hotela sa Bilom. 

Prevarila je glumačku legendu

Niko nije siguran da li je zaista došlo do prevare jer nikome nije jasno da li su Nur i Al Paćino i dalje u vezi. 

Poznato je da Nur često privlači pažnju zbog svojih romantičnih odnosa s muškarcima znatno starijim od sebe, uključujući i milijardera Nikolas Bergruen, sa kojim je bila viđena tokom krize u vezi sa Paćinom.

Iako su glasine o raskidu među njima demantovane, reputacija "lovca na slavnu gerijatriju" i dalje je prati, često u negativnom kontekstu.

Nove fotografije dodatno su uzburkale javnost, a s njima i pitanja o vezi Nur i Paćina, koja je postala javna 2022. godine. Par je 2023. godine postao roditelj sina Romana, nad kojim Nur ima fizičko starateljstvo, dok oboje dele zakonsko starateljstvo, omogućavajući Paćinu da učestvuje u važnim odlukama o detetu, uključujući zdravstvenu zaštitu i obrazovanje.

Roman, koji je rođen 6. juna 2023. godine, prvo je dete Nur Alfalah, dok je četvrto dete holivudske legende. Paćino ima ćerku Džuli (35) sa Džen Tarant, kao i blizance Oliviju i Antona (23) sa glumicom Beverli D'Andželo.

Njegova dosadašnja iskustva u ljubavi nisu uključivala brak, a Nur je istakla da nije devojka za ozbiljne veze.

Prema izvorima bliskim glumcu, Al Paćino je, saznajući da će postati otac po četvrti put, tražio test očinstva, ali je ubrzo izjavio da je vest o budućem ocu pravo čudo i veoma posebno iskustvo.