Autor: Informer.rs

08.10.2024.

10:00

Foto: profimedia

Magazin

Razvode se Kanje Vest i Bjanka? Reper poludeo nakon što je ovo uradila - rastanak šokirao svet!

Kanje Vest i Bjanka Sensori navodno su na putu razvoda, nakon manje od dve godine braka. Prema pisanju američkog portala "TMZ", par se suočava s ozbiljnom bračnom krizom.

Mediji iz SAD-a prenose da su Kanje i Bjanka već obavestili svoj uži krug prijatelja o tome da su se rastali pre nekoliko nedelja.

Kako se dalje navodi, proslavljeni muzičar je svojim bliskim prijateljima rekao da planira razvod od atraktivne Australijanke, uz nameru da se preseli u Tokio.

Informer

 

Njihov razlaz navodno je podstaknut Bjankinim nedavnim odlaskom u rodnu Australiju, gde je provela vreme s porodicom i prijateljima.

Par je poslednji put viđen zajedno 20. septembra u Tokiju, u društvu dvoje od četvoro Kanjeove dece iz braka sa Kim Kardašijan. Od tada, Vest se u javnosti pojavljuje isključivo sam.

Informer

 

Podsećamo, par se zvanično venčao 2022. godine, samo mesec dana nakon što je okončan Kanjeov razvod od Kim. Njihova pojava često izaziva pažnju, posebno zbog Bjankinih provokativnih stajlinga. Navodi se da Vest podstiče svoju suprugu da nosi izazovnu garderobu, što je izazvalo zabrinutost među njenim prijateljima, koji tvrde da je Kanje previše kontroliše.