03.04.2024.

18:00

Foto: Shutterstock

Magazin

Ko je pametniji, psi ili mačke? Stvorenja koja otključavaju sva zatvorena vrata imaju odgovor (VIDEO)

Ako ste zatvorili za sobom vrata, fioku, kuhinjski ormarić, možda čak postavili prepreke u vidu dve varjače, za malu macu je to - mačiji kašalj.

Otvoriće svaku prostoriju, zavući će se u svaki kutak koji joj se učini interesantnim, čak će i psa ostaviti da u čudu posmatra njene veštine "obijanja". 

O tome koliko su ove krznene loptice lukave kada nalete na iskušenje u vidu zatvorenih vrata govori i video kompilacija koju smo danas izdvojili za vas. Uživajte u njihovim akrobacijama!

"Kome su potrebni palčevi? Ne ovim mačkama", "Verovatno isti ljudi koji ih smatraju iracionalnim veruju da su ljudska bića jedina evoluirana rasa u gigantskom univerzumu... mi čak i ne znamo dubine naših okeana...", "One su dar od Boga", "Pričam sa svojom mačkom i ona me sve razume", "Naša mačka je takođe otvarala sva vrata u kući i kada bi je bila zaključana ključem, pokušavala bi ustima da okrene ključ da bi ga otključala. Bilo je nadrealno...", "Moja maca od petog meseca otvara sva vrata u kući", samo su neki od komentara ispod ovog snimaka.