14.04.2024.

06:20

Foto: freepik

Magazin

Spasio vranu od davljenja, pa dobio doživotnog prijatelja! Idu u šetnje, hrani mu psa, a tek četkanje koliko obožava (VIDEO)

Zahvaljujući društvenim mrežama, često smo svedoci koliko je divno kada se čovek nađe u pravo vreme na pravom mestu, pa može da pomogne nekoj životinjici u nevolji

Upravo to je uradio jedan muškarac, koji je spasio vranu od sigurnog davljenja. On je iz čamca ugledao pticu, kako pluta na vodi, a koja je delovala poprilično izmučeno i umorno. 

Podmetnuo je veslo ispod nje i uspeo da je izvuče, a onda su nakon par dana počele njihove avanture. Nije ni slutio da je tog dana dobio doživotnog prijatelja i to veoma pametnog. 

Ptica se sprijateljila sa njegovim psima i mačkom, toliko da je čak hranila jednog psića. Svi zajedno često idu u šetnje, a takođe voli da igra i logičke igre, poput ubacivanja čašica različitih veličina, jednu u drugu. 

Ipak, verujemo da mu je omiljeni deo dana, kada ga njegov čovek četka četkicom, s obzirom na to da čim prestane, ptica traži da nastavi gde je stao. 

Kako izgleda ovo neobično prijateljstvo, pogledajte u snimku sa početka teksta.