28.06.2024.

11:30

Foto: Shutterstock

Magazin

Preslatko! Retriver Santi je internet zvezda, postao najbolji prijatelj sa svim životinjama sa farme (VIDEO)

Zlatni retriveri poznati su kao jedna od najumiljatijih rasa pasa. Vlasnici su podelili prekrasan video na svom TikTok profilu gde su se ljudi oduševili koliko njihov ljubimac Santi uživa u druženju sa drugim životinjama na farmi. 

Santijev život je poput Dizni filma

Pačići, pilići, mačke i drugi psi – svi su oni Santijevi prijatelji. Vlasnici su video postavili uz opis koji govori da je Santijev život zapravo pravi Diznijev film. U videu Santi leži u travi, a preslatki pilići i kokoške hodaju oko njega bez imalo straha.

On nije dobar samo sa pilićima, već i sa pačićima na koje pazi dok se kupaju u malom bazenu. Odrasle patke slede Santija u njegovim šetnjama oko farme, a vole ga i porodične mačke - čak i ona koja inače ne voli nijednu drugu životinju. Tu su i dva spašena psa koje su Santijevi vlasnici pronašli napuštene na njihovoj zemlji i odlučili da ih zadrže, a Santi je postao njihova dadilja.

U nastavku su se nizali brojni komentari u kojima su pratioci izrazili podršku Santiju i zaključili da se radi o zaista dobrom psu.