Autor: Informer.rs

13.08.2024.

22:00

Foto: Shutterstock

Magazin

Ništa slađe danas nećete odgledati! Mala devojčica prišla konju, a onda je usledila scena koja topi srca! (VIDEO)

Odrastanje uz kućnog ljubimca ili neku domaću životinju ostavlja neizbrisive uspomene kod dece. Oni koji su detinjstvo proveli na selu, znaju koliko je poseban osećaj probuditi se i posetiti konja ili neku drugu životinju u štali, kako bi ih nahranili.

Životinje su često naklonjene deci jer osećaju njihovu nežnu energiju, zbog čega se s vremenom stvara snažna veza između njih.

Jedna dvogodišnja devojčica je to i dokazala, pokazujući kako ljubav prema životinjama može biti uzvraćena.

U snimku koji se pojavio na TikToku, devojčica je nesebično poklonila zagrljaj jednom konju- onakav zagrljaj kakav bi svi poželeli. Na snimku se vidi kako devojčica radosno kliče dok grli konja, koji mirno stoji pored nje, bez ijednog pokreta. Njene ruke su obgrlile njegovu njušku, što je mnogima delovalo kao jedno od najlepših prizora koje su skoro videli.

Komentari su se nizali, mnogi su istakli kako ovakav zagrljaj leči i da bi trebalo češće deliti takve trenutke.

Konj je tako fin - 
- Konj je očigledno voli - 
- Rastopio me ovaj snimak - bili su samo neki od komentara.

Devojčica je osvojila simpatije korisnika društvenih mreža svojom iskrenošću i toplinom. I dok su neki izražavali zabrinutost zbog toga što su roditelji dozvolili devojčici da priđe konju, mnogi su se složili da je konj verovatno pitom i da je naviknut na njeno prisustvo kao deo porodice.