Autor: Informer.rs

20.08.2024.

15:00

Foto: Shutterstock

Magazin

Ovaj snimak će vas rasplakati! Vrana je nedeljama obletala oko dečaka - Kada budete čuli zašto, suze će same liti! (VIDEO)

Jedna vrana, koju su zbog sličnosti sa poznatim glumcem Raselom Krouom popularno nazvali Rasel, postala je najbolji prijatelj dvogodišnjeg dečaka Otou.

Ova vrana je počela da sleće na krov kuće svaki put kada mama dovodi Otou iz vrtića, što je bio početak njihove jedinstvene priče o prijateljstvu.

- Rasel nikada ne bi dozvolio nikom drugom da ga hrani, osim Otou. Pokušavala sam nekoliko puta, ali nije uspevalo. Kada je Oto unutra, Rasel dolazi na prozor i kuca, čekajući da mu Oto otvori. Ulazi unutra i sedi pored mog sina, a ja ih stalno pratim. Kada je Oto napolju, Rasel je uvek uz njega, igraju se zajedno, a Rasel ga prati - priča Otova mama.

Iako nije jasno kako je vrana razvila ovako blisko prijateljstvo s mališanom, očigledno je da mu pravi društvo tokom šetnji, vožnje bicikla ili gledanja crtanih filmova.

- Iako su Oto i Rasel izuzetni prijatelji, Rasel je divlja vrana i nikada ih ne ostavljam bez nadzora. Oto ga čak ljubi u kljun i mazi. Neverovatno je koliko su povezani, čini se da između njih postoji neka neobjašnjiva veza - dodaje mama u opisu snimaka koji kruže društvenim mrežama.

Snimak ovog neobičnog prijateljstva dobio je više od tri i po miliona lajkova na Instagramu, a komentari su preplavili mreže.

- Vrane su izuzetno inteligentne. Ova vrana je sada Rasel Krou u pravom smislu te reči -

- Mališan je uradio nešto dobro za vranu, jer vrane nikada ne zaboravljaju -

- U Indiji, ako vam vrana priđe, to je znak da je reinkarnacija vaših predaka

- Ti si neverovatna mama što odobravaš ovu vezu između dečaka i vrane. Svaka čast

- Dečak živi svoj najbolji život, a vrana mu čuva leđa - bili su samo neki od pozitivnih komentara.