Autor: Informer.rs

21.08.2024.

16:00

Foto: Shutterstock

Magazin

Pas zaplakao pa raznežio sve! Snimak koji je izazvao lavinu emocija će vas dirnuti! (VIDEO)

Ljudi često veruju da životinje ne mogu da osećaju isto kao mi. Međutim, često smo svedoci dirljivih trenutaka kada kućni ljubimci pokažu koliko im je stalo do svojih vlasnika.

Jedan snimak na Instagramu posebno je dirnuo mnoge korisnike, a mnogi nisu ni znali da psi mogu da plaču. Na snimku se vidi maleni beli pas, koji sedi na krevetu i gleda svoju vlasnicu očima punim suza.

- Tek sam dobila novi posao, i sada kad krećem, moj pas Frenki zna da idem bez njega. Frenki, ne možeš sa mnom. Moram na posao, stvarno mi je žao -  piše u opisu snimka.

Pas, očigledno tužan, nastavlja da gleda vlasnicu, kao da će zaplakati.

- Molim te, nemoj me tako gledati. Mnogo te volim. Brzo ću se vratiti, pa ćemo ići u dugu šetnju. U redu? Molim te, prestani... slomićeš mi srce - rekla je vlasnica.

Kada je pružila ruku da ga pomazi, pas je poslušno legao na krevet, i dalje tužan što ne može s njom. U postu je dodala da bi uzela dosta dana bolovanja. 

Pas na snimku, vrsta čivave, doduše nešto krupniji od uobičajenih, izazvao je lavinu emocija među pratiocima. Mnogi su priznali da nisu mogli zadržati suze kad su ga videli.

- Ovaj pas me naterao da ostanem kod kuće, a on čak nije ni moj

- Kaži im da daješ otkaz! Zar nisi videla njegove suze? 

- Rasplakala si psa! Jadan Frenki – bili su samo neki od kometara na ovaj post.