Autor: Informer.rs

31.08.2024.

11:02

Foto: Shutterstock

Magazin

Medvedica se ušunjala u dvorište! Popela se na dušek, a ono što je usledilo šokiralo je sve! (VIDEO)

Vreli letnji dani naterali su i divlje životinje da izađu iz svojih skrovišta tražeći hlad i osveženje. Međutim, jedan snimak na Instagramu nasmejao je i iznenadio mnoge. Naime, braon medvedica je viđena kako opušteno šeta dvorištem u Kaliforniji.

Privučena bazenom, medvedica se zaputila pravo ka njemu. Bazen je bio ispunjen balonima, lopticama i plastičnim igračkama, što ukazuje da su deca bila u blizini pre nego što je medvedica stigla. Na ivici bazena bio je i šareni okrugli dušek.

Medvedica je bez oklevanja ušla u bazen, kao da joj to nije prvi put. Nakon što je pažljivo procenila dušek, lagano se popela na njega. Uživala je plutajući neko vreme, uspevši da se cela smesti na dušek, a da ga pritom ne pocepa. Ipak, nije se zadovoljila samo plutanjem, pa je uskoro skliznula u vodu kako bi se potpuno rashladila.

- Danas smo doživeli neverovatno iskustvo. Čuli smo zvuke iz dvorišta i kada smo pogledali napolje, ugledali smo mrkog medveda kako se opušta na jednom od naših bazena. Uvek poštujemo medvede u Kaliforniji i pazimo da ih posmatramo sa sigurne udaljenosti - piše dalje u objavi.

Snimak je na Instagramu prikupio više od 666.000 lajkova. Neki od komentara su:

- Kako je medvedica posetilac kad ste vi ti koji ste izgradili kuću na njenom staništu?
- Ali ona se popela na taj dušek gracioznije od bilo kog čoveka!
- Zamislite veštinu da ne pocepate dušek sa tolikim kandžama.
- Kakve divne životinje, zaslužuju zaštitu.
- Dođe mi da je udomim
- Izgleda kao mama medvedica koja je pobegla dok mladunci spavaju, da bi se malo opustila
- bili su samo neki od komentara.