Autor: Informer.rs

25.08.2024.

21:00

Foto: Foto: Printscreen/TikTok

Magazin

Ljubav između psa i dečaka je neverovatna! Ranežićete se kad budete videli šta rade zajedno! (VIDEO)

Mama sa TikToka je nedavno podelila video koji je osvojio srca mnogih korisnika ove platforme.

U snimku se vidi kako se igra sa svojim sinčićem i psom, dajući im zadatke koje oni treba da izvrše. Video je ubrzo postao viralan, sakupivši preko 500 hiljada pregleda, što je izazvalo lavinu pozitivnih komentara i reakcija.

U snimku je očigledno kako pas bez oklevanja izvršava sve naredbe, dok je dečaku trebalo nekoliko ponavljanja da ih isprati. Ipak, njihova interakcija je bila puna nežnosti i ljubavi, a komentari korisnika su isticali koliko je pas srećan i energičan tokom celog videa. Posebno je dirljivo kako dečak gleda u svog četvoronožnog prijatelja, što je izazvalo mnoštvo simpatija među gledaocima.

Pohvale korisnika i reakcije na video!

Korisnici TikToka su bili oduševljeni ovom nežnom interakcijom između deteta i psa, naglašavajući da je ovo odličan način za razvoj motorike kod mališana. Mnogi su izrazili divljenje prema vezi između deteta i psa, ističući koliko je važno da deca odrastaju uz ljubimce. Takođe, nije izostalo ni traženje poslastica za oboje u komentarima, što pokazuje koliko je ova interakcija obradovala ljude širom društvenih mreža.

Ovaj video je još jedan primer kako ljubav prema ljubimcima može pozitivno uticati na razvoj dece i kako njihova interakcija može biti izuzetno korisna i zabavna za sve uključene.