Autor: Informer.rs

06.09.2024.

09:00

Foto: Shuterstock

Magazin

Svi su plakali nakon ovog poteza! Žena je kuju pronašla na ulici, a onda je krenula u potraga za njenim štenetom! (VIDEO)

Napušteni psi sve češće se mogu primetiti na ulicama gotovo svih gradova širom sveta. Neodgovorni vlasnici izbacuju svoje ljubimce iz doma ako im se nešto ne dopada ili životinje jednostavno ne pronađu dom i provode ceo život na ulici.

Većina napuštenih pasa na kraju završi u azilima ali i to predstavlja privremeno rešenje jer je za životinju najbolje imati stalni dom i vlasnika koji će je s ljubavlju negovati.

Na društvenim mrežama sve češće se dele priče o napuštenim i odbačenim psima, ali ono što je uradila jedna žena po imenu Džesika posebno je dirnulo sve korisnike interneta.

Saznala je da se u njenom kraju nalazi napuštena kuja koja je nedavno rodila. Komšije su joj rekle da je kuja okotila tri šteneta, ali kada je Džesika stigla do njih, primetila je da jedno štene nedostaje. Na snimku koji je objavila na svom TikTok profilu vidi se kako preplašena majka nije ni shvatila da joj nedostaje jedno štene, pa se Džesika odmah upustila u potragu za malim psom.

Objavila je apel na društvenim mrežama i nije odustajala dok nije pronašla izgubljeno štene koje se vratilo svojoj majci. Zahvalnost kuje i ostalih štenaca bila je neizmerna.

Njena akcija naišla je na veliko divljenje, ali je i rasplakala mnoge ljude na mrežama. Mnogi su komentarisali da im je Džesikin gest vratio veru u ljude i da je jedna od retkih. 

- Braća i sestre su toliko srećni... Ovo je najlepša stvar ikada... Da li ćeš ih zadržati? Molim te...
- Ona je došla da ti se zahvali... O Bože!
- Zahvaljujem se ljudima poput tebe svakodnevno.
- Kada neko pita šta je lepota? Ovo je definicija lepote i dobrog čoveka - bili su samo neki od komentara. 

Džesika je objasnila da ne može da zadrži pse, pa je ponudila štenad na usvajanje. Kada je pitala kako je pronašla izgubljeno štene, rekla je da je videla njegovu sliku na društvenim mrežama i oglas porodice koja je pronašla štene i ponovo ga poklanja. Kontaktirala ih je i shvatila da je to mala kućica koju je tražila. Nije se ustručavala da plati određeni iznos kako bi bila sigurna da će dobiti štene i vratiti ga majci. Radost malih pasa nakon ponovnog okupljanja sa porodicom, kao i njihova majka, bila je neizmerna.

- Ovo je kao iz filma! Svaka ti čast što si bila uporna u potrazi kako bi cela pseća porodica bila ponovo na okupu. Bog te blagoslovio - pisali su joj pratioci na mrežama.