Autor: Informer.rs

01.09.2024.

21:00

Foto: Shutterstock

Magazin

Ovaj video će vas rastopiti! Umrla mu je žena, a onda su deca odlučila da urade nešto što ga je vratilo u život (VIDEO)

Usamljenost može biti jedna od najtežih stvari u životu. Mnogi ljudi često pokušavaju da izbegnu suočavanje sa prazninom koja ih čeka unutar četiri zida. Posebno je bolno onima koji su ceo život proveli sa osobom koju su zavoleli u mladosti, kada iznenada izgube svog bračnog partnera.

Ovaj starac je primer kako tuga može postati vidljiva nakon takvog gubitka, a njegova deca su, videvši njegovu patnju, odlučila da mu poklone nešto posebno.

Pas je najbolji čovekov prijatelj

Naslednici su se rastužili shvativši koliko je njihov otac ostao usamljen i nesrećan nakon smrti njihove majke. Jednog dana doneli su mu neobičan poklon. Verovali su da bi pas mogao biti idealno društvo za njihovog ožalošćenog oca, pa su iz prihvatilišta pronašli psa koji najviše odgovara njegovom temperamentu. Radost u kući bila je ogromna kada su ugledali nasmejano lice svog oca.

Napravio je krevet za psa pored svog, a na snimku sa sigurnosne kamere vidi se kako pas leži opušteno na tatinom krevetu, dok se njih dvojica igraju.

Pas je bio presrećan, mahao je repom i skakao po krevetu, vraćajući se do svog mesta za spavanje. Otac se smejao i razigrano otimajući jastuk od psa, očigledno raspoložen. Posle dugo vremena, zabeležen je trenutak ispunjen radošću i srećom.

- Ovo je neprocenjivo

- Tako dobra ideja, predivno!

- Ništa nije kao pas 

- Ovo je istopilo moje srce 

- Deca su upravo spasila dva života, i svog oca i psa - bili su samo neki od komentara ispod videa.