02.09.2024.

11:00

Foto: Shutterstock

Magazin

11 miliona ljudi komentariše izgled ovog psa! Mislila da je kupila štene ši cua za 27.000 dinara - šlog je strefio kada je porastao (VIDEO)

Naime, ostala je u šoku nakon što je shvatila da njen pas nije izrastao u rasu za koju je mislila da je kupila. U objavi, u kojoj je podelila fotografiju svog psa, pokazala je kako izgleda kao štene, a potom pokazala i kako je izgledao kao odrasli pas.

- Mislila sam da sam kupila ši cu štene za 250 dolara preko oglasa - napisala je ona. Njen ljubimac od početka nije ličio na klasično ši cu štene, nedostajala mu je duga dlaka na glavi i imao je izduženiji nos, ali ona nije previše razmišljala o tome. Ali kada je pas odrastao, bilo je jasno da nije ni blizu rase ši cu i da je zapravo prodavac prevario.

Umesto da mu izraste dugo krzno, dobio je podgriz i ostao je glatka dlaka. Međutim, to je nije sprečilo da ga zadrži i odlučila je da otvori TikTok profil Just a Happy Boy gde deli zanimljive anegdote o svom neobičnom psu.

Na kraju se ispostavilo da je to mešavina Ši Cu-a i Pit Bula. Video koji je viralan, ima 11 miliona pregleda. Objava je mnoge nasmejala, a neki su komentarisali da pas izgleda kao prava zver.