Autor: Informer.rs

03.09.2024.

16:00

Foto: Shutterstock

Magazin

Udomila mačku, pa otkrila nešto zastrašujuće! Nije mogla da veruje šta je našla ispod njenog kapka (VIDEO)

Odabrati omiljenog ljubimca često je teško, bilo da je reč o psu ili mački. Svaki od njih nosi sa sobom nešto jedinstveno što može osvojiti srce svog vlasnika.

Psi su poznati po svojoj zaštitničkoj prirodi i energiji, dok mačke pružaju umirujuće maženje i vernost, što vlasnicima omogućava da cene njihovu vrednost. Kada se odlučuje o kupovini ili udomljavanju ljubimca, mnogi vlasnici ne obraćaju pažnju na sve detalje, te se često iznenade kada otkriju neobične karakteristike svojih ljubimaca.

Mačka je imala treće oko

Jedna vlasnica mačke je bila iznenađena kada je otkrila da njena udomljena mačka ima treće oko. Ovu neobičnu karakteristiku otkrila je tek nakon nekoliko nedelja kada se već emotivno vezala za svog ljubimca.

Na TikTok-u je objavila snimak na kojem je prikazala da mačka ima treće, skrivene oko. U videu je zumirala mačkino desno oko i podigla kapak kako bi pokazala ovo iznenađujuće otkriće. Iako izgleda neverovatno, ovaj defekt nije vidljiv bez podizanja kapka.

U opisu snimka vlasnica je napisala: "Naša mačka ima treće sakriveno oko".

Komentari na snimak varirali su od zabrinutosti do fascinacije. Ipak, veoma je važno to što je ova maca zdrava i da je zbrinuta. Ova mutacija joj ne donosi nikakve bolove niti poteškoće. 

- To je zastrašujuće - glasio je jedan komentar. 
- Malo je strašno, ali je slatka - dodao je drugi komentator.
- Fascinantna mutacija... to znači da mačke mogu imati četiri oka? Po dva sa strane - bili su samo neki od komentara ispod videa.