Autor: Informer.rs

17.09.2024.

18:00

Foto: Shuterstock

Magazin

Štenci napravili haos u kući! Vlasnica ih zatekla usred nereda, a njihova reakcija je neprocenjiva! (VIDEO)

Džezmin, razigrano štene pitbula, poznata je po svojoj radoznalosti, ali nikada nije bila sklona pravljenju nereda. Njena omiljena zabava je da šeta sa cipelom u ustima, ali je uvek bila srećna kad ima društvo za igru, maženje i uživanje sa svojim vlasnicima.

- Nikada nije pokušavala da izvadi punjenje ili plastiku iz svojih pištavih igračaka, pa nas je zato ovaj "masakr" lejzi bega potpuno iznenadio - ispričala je kroz smeh Kejti Robinson, Džezminina vlasnica.

Jednog dana, Kejti je slagala veš u spavaćoj sobi na spratu, dok su Džezmin i njihova druga kuca, Hejzel, mirno dremale u prizemlju. Međutim, kada se posle 45 minuta spustila dole, zatekla je prizor koji ju je ostavio bez teksta - najveći nered koji je ikada videla.

Džezmin i Hejzel su odlučile da istraže sadržaj ogromnog lejzi bega i iz njega su izvukle apsolutno sve što su našle. Iako Džezmin nikada ranije nije uništavala stvari, očigledno je Hejzel, mešanka čivave i jazavičara, podstakla ovu neobičnu avanturu. Nakon što su iz fotelje izvukle celo punjenje, obe kuce su jednostavno zaspale usred svog nereda, kao da ništa nije bilo neobično.

Punjenje lejzi bega bilo je razbacano po celoj sobi, ali umesto da se naljuti, Kejti je počela da se smeje. Prizor dve umorne kuće, koje mirno spavaju među tim haosom, bio je toliko smešan da ljutnja nije dolazila u obzir.

- Nisam mogla da verujem da su tako brzo napravile toliki nered, a potom zaspale kao da se ništa nije desilo - priča Kejti.

Kada je Kejti Džezmin šta je to uradila, samo je pogledala nevinim očima i okrenula se da spava, potpuno iscrpljena od kopanja. 

Hejzel, s druge strane, znala je da je uhvaćena, pa se sklonila pognute glave. Nije bilo potrebe za kaznom, jer je nered bio toliko impresivan da sam se samo smeškala.