Autor: Informer.rs

18.09.2024.

15:22

Foto: Shutterstock

Magazin

Dve veverice zaustavile voz! Ispao je opšti haos, evo šta su morali da urade!

Životinje su apsolutno nepredvidljive, a njihova radoznalost često vodi do komičnih i neočekivanih situacija. Tako su dve nestašne veverice izazvale pravi haos jutros u Velikoj Britaniji kada su ušle u voz za aerodrom Getvik i primorale operatere da zaustave kompoziciju.

Nesvakidašnji putnici

Jutro na železničkoj liniji Velike zapadne železnice (GWR) bilo je neuobičajeno haotično kada su dve nestašne veverice uskočile u voz za aerodrom Getvik. Iako je osoblje pokušalo da ih izbaci, ove tvrdoglave putnice nisu se dale lako ubediti da napuste voz.

Informer

 

Incident se dogodio na ruti od Ridiga do Getvika, a kako prenosi Sky News, putnici su u panici napustili vagon, premeštajući se u druge delove kompozicije. Na stanici u Redhilu, osoblje je pokušalo da privuče veverice grickalicama, a zatim i da ih otera metlama, ali bezuspešno.

U nemogućnosti da reše problem, operateri su bili prinuđeni da obustave vožnju. "Možemo da potvrdimo da je voz za Getvik zaustavljen u Redhilu nakon što su se dve veverice ukrcale u Gomšalu bez karata", izjavio je portparol GWR uz dozu humora, dodajući da se jedna od njih, odbijajući da napusti voz, na kraju vratila u Riding.