Autor: Informer.rs

03.10.2024.

10:00

Foto: Shutterstock

Magazin

5 najproblematičnijih rasa pasa! Grumerka otkrila koje kuce su spremne da ugrizu bez najave (VIDEO)

Ljubitelji pasa znaju koliko se njihov život menja na bolje uz kućne ljubimce - postaju bliži svojim četvoronožnim prijateljima, a svakodnevne šetnje i briga o njima pretvaraju se u rutine koje donose radost.

Ipak, briga o psima zahteva posvećenost, uključujući redovne posete frizeru. Frizeri za pse često imaju različita mišljenja o pojedinim rasama, a grumerka Hana, koja je podelila svoje iskustvo na TikToku, izdvojila je pasmine koje izbegava.

Jorkširski terijer

Prvi na njenoj listi je jorkširski terijer, kojeg opisuje kao izuzetno temperamentnog tokom negovanja. Hana priznaje da joj ovi psi otežavaju posao i nisu joj omiljeni.

Granični koli/ Border koli 

Sledeći je granični koli, pas kojeg opisuje kao previše napetog.

Ši cu

Ši cu je, po njenim rečima, izrazito izazovna rasa koja bez vidljivog razloga može biti mrzovoljna, te je spremna na blagi ugriz bez upozorenja. 

Kokapu

Kokapu, prema Hani, previše zahtevan za održavanje i dramatičan.

Haski 

Haski je bio treći na listi ove frizerke koja je istakla da ne bi držala ovog ljubimca jer se ponašao izuzetno dramatično prilikom negovanja. Ovaj pas ne samo da ima zloglasan urlik kako je rekla, već je poznat i po tome što ima "mnoga mišljenja".