11.10.2024.

17:00

Foto: Shutterstock

Magazin

Nahranila jednog rakuna, pa je napalo njih 100! Šokantan prizor obišao planetu (VIDEO)

Neimenovana žena iz Severnog Kitsapa u saveznoj državi Vašington bila je prisiljena da pozove policiju i zatraži pomoć nakon što se u četvrtak ispred njenog doma okupilo oko stotinu rakuna.

Brojno društvo je tražilo hranu, a prizor je bio toliko šokantan da su šerifovi zamenici morali da snime i objave na društvenim mrežama.

Rakuni opsedali dvorište

Sirota žena zamenicima je rekla da se u njenom šumovitom dvorištu okupio veliki broj rakuna pre otprilike šest nedelja, pa je priznala da je te životinje na svom posedu hranila više od 38 godina.

- Međutim, nikada nisam imala s njima problema, a nisu ni dolazile pred moja vrata u tolikom broju. Sa starim posetiocima sam bila u dobrim odnosima, ali pojavili su se novi koji su počeli da me plaše ponašanjem - rekla je jednom od šerifovih zamenika.

Prepričala mu je i to da su je poslednjih nedelja opsedali svaki put kada bi izlazila iz kuće, u zamenu za prolaz tražili hranu, kao i da su sve više i više počeli da prilaze kući i grebu po prozorima ili zidovima u svako doba dana.

Šerifovi zamenici gospođi su naposletku omogućili da dođe do vozila i napusti imanje, pa su potom nazvali pripadnike Odeljenja za divlje životinje Vašingtona koji će se pozabaviti talačkom krizom.