Autor: Informer.rs

28.06.2023.

14:00

Foto: EPAIMAGES

Magazin

Fatalna manekenka pozirala potpuno gola! Vrele fotke napravile haos na mrežama (FOTO)

Tridesetdevetogodišnja Italijanka nedavno je na instagramu objavila svoju nagu fotografiju.

Ona je i ranije pozirala potpuno gola, a sada je ponovo pokazala vitko, zategnuto telo i izvajanu figuru. Intimnu regiju pokrila je papreno skupom torbicom brenda Botega Vendeta.

Bjanka Balti važi za jednu od najfatalnijih Italijanki, a magazin Plejboj ju je 2015. proglasio najseksepilnijom ženom na svetu. 

Često je angažovana u reklamnim kampanjama vodećih brendova u kozmetičkoj industriji.

Zanimljivo je da je fatalna Italijanka počela da radi kao model u svojim dvadesetim, dok je bila student grafičkog dizajna. Poziv da se bavi modelingom uputio joj je agent koji ju je otkrio u supermarketu. 

Bjanka je u jednom životnom periodu odlučila da se posveti porodici, pa nije dosegla slavu kakvu imaju veliki supermodeli.

- Uz modeling imate toliko opcija da radite. Ali morate znati da kažete ne. U stvarnosti, možda biste prihvatili sve jer se plaća više nego ijedan normalan posao. Ali i dalje morate da imate prioritete u životu. Meni su na prvom mestu moje devojčice - objasnila je Bjanka jednom prilikom.

Bjanka je od 2014. u vezi sa fitnes trenerom Metjuom Mekreom. U braku su od 2016, imaju ćerkicu Miu, a zajedno odgajaju i Bjankinu ćerku Matildu koju je ona dobila u braku sa fotografom Kristijanom Lučidijem.