Autor: Informer.rs

29.06.2023.

15:11

Foto: EPAIMAGES

Magazin

Kim Kardašijan porede sa Monikom Beluči! Otkrila tajne koje niko nije znao, a priznala da je posetila vidovnjaka (FOTO)

Zvezda je na novinarsko pitanje kako uspeva da se nosi sa svim potresima u životu rekla da bolje funkcioniše u haosu. 

Kim je navela i koliko sati dnevno spava. 

- Volim da to bude sedam sati, to mi prija. Kad budem mogla da spavam više, učiniću to. Ja sam spavalica. I volim da putujem avionom jer tada mogu da spavam. Samo se isključim. Obučem pidžamu i zaspim, stvarno mogu da zaspim bilo gde. - rekla je Kim.  

Ona je objasnila i kako se opušta.

Dodala je i da vodi računa o tome kako živi. 

Kim je rekla da danas kao majka četvoro dece još više poštuje svoje roditelje. Divi se majci kako je uspela sa šestoro dece, a sva su različita. 

Govoreći o ocu Rićardu Kardašijanu rekla je da bi volela da postane advokat poput njega.

Odnos sa decom

Dodala je i da pokazuje emocije pred svojom decom.

- Ako se radi o nečemu što se tiče oca moje dece i uzrujana sam, pokušavam da ne pokažem toliko emocija. Moram da budem spremna da objasnim zašto sam uznemirena i možda nije prikladno da oni znaju. Ne želim da budem osoba koja to govori. Ali ako sam uzrujana zbog drugih stvari koje oni mogu da razumeju, svakako ću pokazati emocije i zaplakati - rekla je Kim.

U intervjuu je govorila i o svom odrastanju  u Los Anđelesu. Ona je tokom devedesetih išla u srednu školu, a taj period smatra se najproblematičnijim za Los Anđeles.

Ona je ispričala da je tada čak bila na suđenju zbog ubistva.

Ona je odgovorila na pitanje i kako deci objašnjava društvene mreže.

Susret sa vidovnjakom

Zvezda je ispričala i da je pričala sa vidovnjakom, koji joj je pomogao da otvori oči. 

Imala sam susret sa medijumom ne tako davno. Rekao mi je da je moja duša obavila toliko posla u prošlim životima da je sada potpuno jasan način na koji se nosim sa stresom i pritiskom. Zato mogu da podnesem toliko toga. Istina je da ću u kriznim vremenima biti malo pod stresom, ali ja rešavam probleme mnogih ljudi u hitnim situacijama. Do sada nisam dopustila da me nešto stvarno slomi. - objasnila je Kim.

U opširnom intervjuu ona je govorila i o razvodu od Kanje Vesta. Par je bio u braku od 2014, a rastao se prošle godine. Imaju četvoro dece.

 Nakon razvoda postala snažnija

Kim je o razvodu rekla:

Kim je dodala da ju je razvod osnažio, kao i da je danas nova osoba.

 - Osećam se kao da sam to nova ja. Moje prethodno samopouzdanje proizlazilo je iz toga što sam imala partnera čijem sam mišljenju toliko verovala. Kad se to dogodi, pomalo gubite svoje mišljenje. Sada sam u trenutku kada samo želim da učinim pravu stvar. Želim da cenim sve i svakoga oko sebe, gledam svoja posla i cenim svoje odnose sa svojom decom. Što se tiče onoga što želim da ostavim iza sebe, nisam tip osobe koja zaboravlja na to odakle je došla. Zahvalna sam na svemu. - poručila je Kim. 

Ona je takođe rekla da aktivno radi na razvoju brenda SKIMS i da je uključena u istraživanja o novim proizvodima, piše vogue.it.