Autor: Informer.rs

25.07.2023.

10:52

Foto: EPA Images

Magazin

Nikad vrelija izdanja Điđi Hadid! Minijaturni bikini otkrio mnogo toga (FOTO)

Fotografije na kojima je u razlilitim kupaćim kostimima otkrivaju njeno zgodno i izvajano telo. 

Na jednoj fotografiji Điđi izazovno pozira žutom bikiniju koji ima četvrtasti gornji deo, a donji je vezan na bokovima sa mnogo traka. Uz ovaj bikini ponela je atraktivnu šarenu ogrlicu.

Na jednog drugoj slici, snimljenoj takođe u Majamiju, Điđi se ponovo odlučila za dvodelni žuti kupaći kostim, ali potpuno drugačijeg kroja. Ovaj kostim je trouglast i ima atraktivne ženstvene volane i na gornjem i na donjem delu.

Jedan od Điđinih kostima je crno- beli. Ima čvrste korpe i dublji donji deo, i crno-beli dezen nepravilnih horizontalnih pruga.

Manekenka blista i u zanimljivom crno-zelenom kupaćem kostimu sa cvetnom šarom. Gornji deo je u obliku top majice a donji je minijaturni bikini.

Još jedna fotografija kojom je Điđi obradovala fanove predstavlja zanimljiv crveno -beli prugasti bikini. Jednostavan u gornjem delu, ovaj model u donjem delu ima teget trougao. 

Sudeći po fotografijama Điđi uživa u raznim modelima kupaćih, u vodi i suncu i  u svom zgodnom telu, a skorašnje nevolje koje se odnose na hapšenje zbog posedovanja marihuane, ostavila je iza sebe.