Autor: Informer.rs

25.07.2023.

17:15

Foto: Shutterstock

Magazin

Kako se obući za plažu? Imamo nekoliko ideja

Na plažu nas asociraju kupaći kostim, ali i pareo, haljinica i šešir, pletena torba i naočare za sunce, japanke i papuče... Spisak odevnih komada je poduži, a ako želite da na plažu idete sa stilom, dajemo vam nekoliko predloga za stajling.

Isprobajte kimono na plaži

Jednobojni ili dezenirani, od pamuka ili viskoze, kimono može biti odličan izbor za plažu. Možete ga nositi preko kupaćeg kostima, a zatim pretvoriti u haljinu dodavanjem kaiša. Upotpunite izgled parom sandala ili papuča i spremni ste za plažu.

Informer

Izaberite dobru tašnu i šešir

Torba za plažu od slame ili tkanine sastavni je deo letnjeg stila, jer ćete u njoj poneti sve što vam je potrebno. Jednako važan dodatak je šešir. Panama šešir, manji slamnati šašir ili kačket će upotpuniti vaš izgled i zaštititi vas od sunca.

Informer

Dobre papuče ili sandale su obavezne

Udobne papuče u kojima se noga ne kliza ili sportski model sandala, su najbolje opcije kada je obuća u pitanju.Ima mnogo modela i sandala i papuča, a možete se odlučiti i za japanke. Zapamtite samo da u japankama ne bi trebalo dugo da hodate,  jer možete opteretiti zglobove.

Informer

Nakit na plaži? Može!

Možete ga nositi, a mi predlažemo diskretan nakit koji vam neće prekriti kožu i onemogućiti sunčanje. Dakle, tanke narukvice na ruci ili nozi, tanke ogrlice i diskretne minđuše.

Informer

Haljina ili šorts?

I jedno i drugo, u zavisnosti od toga u čemu se bolje osećate. Šorts možete kombinovati sa majcom ili tunikom, u zavisnosti od toga da li želite sportski ili prefinjeni izgled. Haljine takođe mogu biti u sportskom fazonu, ali i u otmenom. Važno je da su udobne i da se u njima dobro osećate.