Autor: Informer.rs

16.08.2023.

16:10

Foto: Shuterstock

Magazin

Ovih 5 dezena obavezni su u ormanu svake žene!

Svaka dama koja drži do sebe trebalo bi da ima komade odeće u određenim dezenima. Osim što su uvek u trendu, ovi dezeni se lako uklapaju u razne modne kombinacije i mogu se nositi u svim prilikama. 

Informer

Cveće, pruge, animal print, cvetni dezen.. Svi vas mogu ulepšati, ali potrebno je pronaći one koje odgovaraju vašem stilu. 

Tufne

Tufnasti dezen je omiljeni klasik. Male tačkice mogu da izgledaju bezvremenski i elegantno, dok za razigrane trenutke izaberite velike tufne ili pomešajte tufne sa prugama za duhovit izgled.

Informer

Karirani i prugasti


Klasično karirana ili prugasta odeća je uvek imperativ. Pokušajte sa vertikalnim prugama ako ste zabrinuti da horizontalne pruge ne odgovaraju vašoj silueti. Karirane verzije sa kvadratićima su pravi klasik, pa predlažemo da isprobate i  kvadrate i pruge.

Informer

Crno-beli ili cvetni dezen


Crno-beli  ili cvetni dezeni su omiljeni većini žena. Sa njima nema greške, bilo da se radi o veselom cvetnom dezenu ili zanimljivom crno-belom dezenu.

Informer

Animal print

Razni dezene nadahnuti divljim životinjama, posebno leopardom, mogu se smatrati gotovo neutralnim. Nikada neće izaći iz mode i lako se kombinuju u skoro svakoj modnoj kombinaciji. Posebno su efektni modni dodaci, tašne, ešarpe, šeširi....u animal printu.

Informer

Jarke boje

Kada želite da se osećate hrabro i zabavno i da delujete atraktivno, kombinujte jarke boje i dezene na haljinama, suknjama i modnim dodacima. Jarke boje su savršen izbor za vrele letnje dane.

Informer