Autor: Informer.rs

22.08.2023.

11:10

Foto: EPA

Magazin

Adrijana Lima upropastila lice botoksom! Pojavila se bez šminke, a svi misle da ne liči na sebe (FOTO)

Brazilska manekenka Adrijana Lima postala je prošle godine prvi FIFA global fan ambasador i redovno odlazi na sportske događaje. U Australiju je stigla sa verenikom Andreom Lemerom da bi prisustvovala  finalu Svetskog prvenstva u ženskom fudbalu u Sidneju.

Jedna od najlepših žena sveta, slažu se svi koji su videli fotografije, sada više ne liči na sebe. Uslikana je bez trunke šminke i izgledala neprepoznatljivo i zbog neprirodno natečenog i zategnutog lica. 

Ima i višak kilograma, koje nije uspela da skine još od porođaja u avguustu prošle godine. Mnogi misle da je Adrijana preterala sa botoksom na licu, pa da zbog toga niko ne može da je prepozna.

Lima i Andre su tada dobili dečaka Sajana. Lima ima i dve ćerke iz braka sa košarkašem Markom Jarićem - Sijenu i Valentinu.

Na aerodromu u Sidneju Lima je bila obučena skroz u crno. Nosila je majicu i duks, a od detalja je ponela samo moderne, četvrtste naočare za sunce. 

Adrijana Lima je svoj izgled nedavno prokomentarisala na Instagramu. Navela je da ponosno prihvata promene koje joj je donela trudnoća, kao i da se uhvatila u koštac sa njima, želeći da se polako vrati u nekadašnju formu.

.