Autor: Informer.rs

23.08.2023.

15:06

Foto: EPA

Magazin

Monika Beluči pokazala novu, vitkiju figuru! Fotografije oduzimaju dah (FOTO)

Monika Beluči pokazala je izrazito vitku figuru, mršaviju nego pre, u nekoliko veoma elegantnih kombinacija.

Pozirala je za naslovnu stranu u glamuroznoj crnoj haljini sa volanima od tila na crne tufnice, a potom i u mrežastom kombinezonu, preko kog je ogrnula dugačak kaput.

Slavna glumica će u decembru napuniti 59 godina. Ona pleni šarmom i gracioznošču i smatra se jednom od najlepših žena sveta. 

U junu ove godine Monika je potvrdila spekulacije da je u vezi sa čuvenim režiserom Timom Bartonom, a u novom intervjuu se kratko osvrnula na svoju ljubavnu priču.

Monika Beluči i Tim Barton su se mesecima zabavljali u tajnosti, pre nego što su i javno obelodanili svoju romansu.

Ona je to ispričala pre no što je sa Bartonom snimala film "Beetlejuice 2" u Londonu. Navela je tada  i da veoma poštuje Bartonov lik i delo.

Monika i Tim su se prvi put upoznali pre 16 godina, ali je par počeo da se zabavlja u oktobru 2022. nakon što su se ponovo sreli na Lumière filmskom festivalu u Lionu.

Pre Bartona Monika je dugo bila u vezi sa 18 godina mlađim umetnikom Nikolom Lefevreom, a do 2013. godine bila je u braku sa glumcem Vensanom Kaselom, sa kojim ima i ćerke Devu (18) i Leoni (13).

Monika je u intervjuu za"Harper's Bazaar"govorila o slavi i navela da se trudi da veliki deo svog života zadrži privatnim:

 - Slava je mač sa dve oštrice, izaziva mnogo radoznalosti i takođe dovodi do oprečnih osećanja. Kada ne radim, volim da vodim normalan život - idem u kupovinu, vodim ćerke u školu... - rekla je jedna od najlepših žena na svetu.