Autor: Informer.rs

26.08.2023.

18:00

Foto: EPA

Magazin

Ovo su modna pravila kojih se pidržava Amal Kluni, dama jedinstvenog stila

Amal Kluni, pravnica specijalizovana za međunarodno pravo i ljudska prava i supruga glumca Džordža Klunija, poznata je po svojoj gracioznosti i stilu. 

Svojim elegantnim stilom Amal inspiriše žene širom sveta. Uz njena modna pravila svaka žena može da izgleda dobro.

Evo šta odlikuje stil Amal Kluni:

Nosi odeću inspirisanu šezdesetim godinama

U odeći starinskog izgleda i kroja Amal Kluni se oseća fenomenalno. Ova odeća pristaje ženama u četrdesetim godinama i deluje elegantno i otmeno. Amal često nosi Šanel komplete, uske, cigaret pantalone i haljine i bluze starinskog kroja od kvalitetnih materijala. 

U ovim modnim kombinacijama koje su nadahnute modom iz šezdesetih godina prošlog veka, Amal deluje samouvereno i pleni pažnju gde god da se pojavi.

Informer

Hrabro nosi svetle boje

Amal nosi jarke boje i odeću sa neobičnim dezenima. Zapažena je u svetlozelenoj, žutoj i crvenoj odeći. Ona voli i dezeniranu odeću, a često nosi ekscentrične komade - štikle sa motivom cveća na njima ili neobičan nakit.

Odeća u jarkim bojama privlači pažnju i ostavlja snažan utisak, istovremeno podižuči raspoloženje.

Informer

Modni detalji su važni

Amal je poznata i kao dama koja vodi računa o modnim detaljima i nikada se ne pojavljuje bez njih. Bilo da su u pitanju moderne cipele na štiklu ili upečatljiva torba, Amal uvek pažljivo bira aksesoar. Vodi računa i o nakitu i naočarima za sunce.

Informer

Amal Kluni je jednom prilikom ženama poručila:

Ne plašite se da budete hrabre i originalne– to je ono što treba da radite. Borite se za ono u šta verujete.