Autor: Informer.rs

13.09.2023.

10:00

Foto: Shuterstock

Magazin

Ove cipele će se najviše nositi u sezoni koja je pred nama!

Kada je obuća u pitanju, trend udobnosti nastaviće se i u sezoni jesen-zima, ali sa nekim novitetima koji će doneti dozu šika i elegancije.

Ni najvatreniji ljubitelji klasičnih patika i udobnih čizama ove sezone neće moći da odole jesenjim trendovima obuće jer su modeli neodoljivi, elegantni i stvoreni za nošenje od jutra do mraka.

U narednoj sezoni hit modeli obuće orijentisani su na besprekornu kombinaciju udobnosti i šika!

Baletanke

Klasične, pamučne, pletene, providne, sa mašnom ili metalik sjajem... Šta god da odaberete, sa baletankama ne možete pogrešiti! Baletanke su nas odavno osvojile svojom svestranošću i minimalističkom elegancijom.

Informer

 

Ove jeseni baletanke dolaze u poboljšanom šik izdanju - od satena! Začetnik ovog trenda je modna kuća Miu Miu, koja je predstavila pravi kolekcionarski model sa duplom kopčom i asimetričnim mašnama. Drugim brendovima nije trebalo dugo da izdaju kolekcije sa satenskim baletankama.

Patike

Patike su veoma popularne i ove jeseni. Svi modeli se nose, uključujući razne modele koji podsećaju na fudbalske patike.

Cipele na štiklu

Ako bismo morali da se kladimo na jedan komad koji nikada neće izaći iz mode, to bi bile cipele sa potpeticom.

Ova nezaobilazna obuća biće podjednako popularna, a dolaziće u raznim varijantama - od balerinskih potpetica, preko štikli sa mašnama, do salonki sa metalik sjajem ili šarenim printom.

Mokasine

Trend nošenja takozvane školske obuća se nastavlja, pa će i ove sezone biti izuzetno popularne mokasine i cipele Meri Džejn koje osvajaju udobnošću i raznovrsnošću, zbog čega se tako lako kombinuju sa svime i sa zadovoljstvom nose od jutra do mraka.

Tagovi:
Cipele magazin obuća jesenja sezona