Autor: Informer.rs

19.09.2023.

11:00

Foto: Reuters

Magazin

Žurka za pamćenje! Ešli Gejem pokazala gaćice u providnoj haljini, a tek da vidite Kajli Minog (FOTO)

Manekenke Ešli Grejem, Popi Delevinj i pevačica Kajli Minog bile su među poznatim učesnicama žurke magazina Perfect i modne kuće Valentino tokom londonske Nedelje mode.

Događaj je održan u čast zvaničnog otvaranja ekološki prihvatljivog hotela One Maifair i ugostio je mnoštvo zvezda uključujući i veoma glamuroznu Kajli, koja je oduševila crno-belom mini haljinom.

Austrijska superzvezda, 55, pokazala je svoju neverovatnu figuru u haljini sa mini košuljom uz koju je nosila crnu kravatu. Obula je crne štikle i neprozirne hulahopke. Pustila je kosu da slobodno pada, a odlučila se za vatreno crveni ruž.

Manekenka Ešli Grejem obukla je interesantnu haljinu. Ona se sastoji od kožnog topa i prozirnog tila. Ispod haljine se nazirao donji veš - brushalter i gaćice u crnoj boji. 

Na zabavi je bila i Lila Mos, ćerka Kejt Mos. Ona je izgledala je predivno u svojoj crno-zlatnoj mini haljini, izvezenoj cvetnim ukrasima.

Primećena je i glamurozna srebrna modna kombinacija manekenke Popi Delevinj. Uz šljokičastu srebrnu suknju ona je obukla srebrni top i srebrni bolero pokazavši stomak i izvajanu figuru. Obula je srebrne cipele sa ogromnim platformama.