15.10.2023.

22:00

Foto: Shutterstock

Magazin

I apa-drapa je privlačno! Ovu odeću muškarci vole da vide na ženama

Svaka žena voli da bude dopadljiva i da privlači poglede. Ako mislite da muškarci ne primećuju kako se oblačite, varate se. Oni i te kako obraćaju pažnju na vaš izbor garderobe, a iako će većina žena pomisliti da im se dopadaju prekratke suknjice i haljine, to nije istina.

Oni vole da vide ženu sa stilom, bez obzira na to da li su krpice na njoj skupe ili jeftine, poslednji modni krik ili iznošene majice i džemperi. Pre će im se svideti ona koja jednostavnu garderobu ume da ponese i u kojoj se vidi da joj je prijatno. Evo šta misle o devojkama u pojedinim "kombinacijama".

Informer

Nežno, senzualno i zavodljivo

Majice i duksevi sa natpisima

Oni veruju da žena ovako odevena ima smisla za humor i da ima samopouzdanja da obuče baš sve, čak i majicu sa malo vulgarnijim natpisom, a da ipak deluje nežno, senzualno i zavodljivo. Trudite se da izbegavate drečave boje jer će steći utisak da se previše trudite da privučete pažnju. Oni uživaju u prirodnosti, kako u odevanju tako i u govoru i ponašanju.

Džins dubokog struka

Mnogi muškarci se okreću za ženama koje nose ovakav model farmerki jer na adekvatan način ističu obline i noge. Drugi modeli džinsa, kao i oni sa niskim strukom često vas mogu dovesti u neprijatnu situaciju da vam izviri veš, a muškarci ne vole to da vide na ulici, već samo u spavaćoj sobi.

Informer

Adekvatan način da istaknete struk

Glomazan džemper

Džemper koji izgleda za dva broja veći učiniće da izgledate opušteno, a u isto vreme privlačno i seksi. Nežna boja i poneki cirkon su i te kako poželjni.

Poslovna garderoba

Ovakva garderoba ih asocira na samostalne žene koje drže do svojih stavova, koje su odlučne i nepokolebljive. Muškarci vole žene koje izgledaju elegantno i kao da su pošle na poslovni sastanak.

Informer

Poslovna garderoba ih asocira na samostalne žene

Sportska odeća

Oslobodite svoj sportski duh i prošetajte psa ili jednostavno krenite u prodavnicu u tesnoj odeći namenjenoj za trening. Muškarci vole da vide žene koje izgledaju zainteresovano za sport, jer im tada deluju energično, da brinu o svom izgledu, ali nisu opterećene njime, ne uzdaju se u magične dijete, već su spremne da se dobro oznoje kako bi svoje obline dovele u red.